Utvalgt tilbehør

Under finner du et utvalg produkter som du kan leie ved siden av våre grunnpakker. Er du interessert? Ta kontakt for en prisliste.

Dekor og lys

StudioGold lamper
Som f.eks dekor bak eller på scenen.

Pris: (ta kontakt)

Studiolys 200
Lamper som plasseres gjerne over eller under for å skape motlys eller kontrast i f.eks bakvegg. Har flere fargetemperaturer.

Pris: (ta kontakt)

Studiolys Panel
Flickerfrie paneler med kelvin fra 3200 – 5600 kelvin som passer utmerket som front og sidelys. På en scene på 6×3 meter anbefales det 4 stk. Leies ut med stativ og kabel.

Pris: (ta kontakt)

AV

Microcue 3 – Singel sett powerpoint klikker
Passer for enkle presentasjoner og avviklinger der man ønsker å ha 1-3 PCer for avvikling. Denne enheten gjør det mulig å klikke på opptil 3 maskiner samtidig slik at hvis maskin 1 går i stykker så tar maskin 2 over. Dette krever en «scaler» for å fungere. Utenom det er det igrunn verdens beste klikker.

Pris Microcue 3 singel sett: (ta kontakt)
Scaler: (ta kontakt)

Laptop for video og powerpoint
Enkel laptop for bruk til videoavspilling og powerpoint.

Pris: (ta kontakt)

Bilde

70″ Skjermpakke på trussstativ
Passer til scenen om du ikke skal ha publikum i salen eller man ønsker en skjerm på scenen i bilde. Dette gir et langt bedre resultat enn ved bruk av lerret.

Pris: (ta kontakt)

55″ Skjermpakke på rullestativ
Utmerket som monitor for dem som sitter på scenen. Her kan du se klokke, programbilde og andre ting. Du kan også få hele skjermen til å vise 1 bilde. Veldig praktisk for aktørene på scenen.

Pris: (ta kontakt)

Kamera

Flere BMD Kameraer (pakkeløsning)
I de fleste grunnpakkene er det 2 kamera som standard. Ønsker du mer dynamikk i bilde kan du bestille flere kameraer. Anbefales speisielt om det er flere på scenen å du ønsker å fange ansiktene til alle.
Pakken inneholder: Kamera, objektiv, stativ, strøm, ups og kabel.

Du kan også leie motor eller videofotograf til kamera som gjør at du får bevegelig og mer dynamisk bilde enn en fast vinkel.

Pris: (ta kontakt)

Hybridløsning

Hybridpakke
Pakken inneholder alt du trenger for å avholde en digital konferanse eller en hybridkonferanse.

I pakken får du:
PC, maskinvare, lydkort, kabler og teknikk samt Zoom lisensiert møte uten tidsbegrensning. Skjermpakke som monitor eller bakskjerm på scenen kommer i tillegg.

Pris: (ta kontakt)

Annet?

Vi har et stort utvalg av utstyr innen lyd, lys, scene og bilde. Se mer på DMG.no for vår store utleiekatalog.