Kalender og bestilling Studio Alna

Trykk her for kalender

Her finner du vårt bestillingskjema og kalender for rask og enkel booking av Studio Alna. Husk og be om prislister på forhånd før du bestiller.

(Kalenderen synker oppimot ledighet av lokalene og ledighet blant ressurser, å på bakgrunn av dette kan det forekomme bugs. Er det kort tid til ønsket dato kan du enkelt få svar ved å ringe 23140402)

Hvor mye tid bør du beregne?

Av erfaring så bør du legge til minimum 1 time før stream/innspilling for å komme deg i hus, få på deg mikrofoner og gjøre test av lyd, bilde og eventuelle materialer. Har du ikke sendt inn noe materialet på forhånd til oss bør du beregne tid til dette også.

Kjøreplan og teknisk plan

Husk at det er du som er arrangør å må derfor ha både teknisk plan og kjøreplan klar før avviklingsdagen. Denne skal igjen godkjennes helst 1 uke før arrangementsdag for å avdekke både tidsbehov og teknisk behov. Trenger du en online mal for teknikk og vanlig kjøreplan? Gi oss beskjed så deler vi gjerne noen maler med deg som du kan bruke sammen med dine kollegaer online.

Bestillingskjema

Teknisk behov i studio

Husk og sjekk tilgjengelighet og book tiden i kalenderen før du sender inn dette. Har du pratet med en medarbeider hos oss på forhånd trenger du ikke booke i kalenderen først.
Skriv inn estimert oppmøtetid, avviklingstid og sluttid.
Click or drag a file to this area to upload.
Her kan du laste opp kjøreplan, teknisk plan eller andre nyttige dokumenter og vedlegg.
Se gjerne på bilder fra tidligere arrangementer. Rommet inkluderer grunnleggende møbler som stoler og bord. Forklar gjerne hvordan du ønsker det. Antall stoler, planter, bord, ståbord, sittende gruppe, 1,2,3 osv.

Kundeinformasjon