DHS – Den Digitale Hovedscenen

På den DHS kan du enkelt gjøre arrangementet digitalt samtidig som at du gjør det live! Vi kaller det Hybridarrangementer 2.0.

I vår løsning kan du gjøre enkel saksvoteringer, live Q&A (spørsmål og svar) samt ha chatteplattform tilknyttet livesendingen. I tillegg har vi flere smarte løsninger man kan få implementert inn på din DHS.

Livestream fra Scenen

Livearrangementer digitalt gjort enkelt. Kanskje du skal ha et arrangement for staben, kickoff for kunder og VIP eller samarbeidsmøte i kommune eller etat der det er samhandling på tvers av infrastruktur og teknologi? Hovedscenen gjør det enkelt å både samle og inkludere alle. 

DHS er den digitale plattformen du leier til arrangementet ved siden av et av våre streamingløsninger. Ved siden av å streame på din DHS plattform kan du streame på en rekke andre plattformer samtidig.

Grupperom i pausen?

Når det ikke er livesending på hovescenen kan brukerne enten gå til pauserommet eller grupperom. Her kan man uten installering av apper eller software direkte og enkelt koble seg på med webcamera og lyd for enkelt å samhandle med de andre i rommet. Enklere blir det ikke.

I grupperommet kan du dele skjerm, filer, chatte, bruke whiteboard og flere smarte funksjoner.

Hvert grupperom har plass til 50 deltakere og du kan velge flere grupperom ved behov. Kanskje du ønsker og dele gruppene opp i temaer?

(du må selv ha en moderator for å betjene denne modulen)

Livechat under sendingen?

Få følgerne til å delta aktivt i en egen chat, der har du som moderator full kontroll i tilfelle rottefelle. Vår erfaring er at dette som offtest har flere positive fordeler

(du må selv ha en moderator for å betjene denne modulen)

Live Q&A

Ønsker du å svare på spørsmål LIVE fra seerne kan du legge til denne funksjonen. Da får deltakerne mulighet til å stille spørsmål som kommer til moderator som så sender denne ut på skjermen live, programleder eller aktør på «scenen» kan da svare på spørsmålet i sanntid.

(du må selv ha en moderator for å betjene denne modulen)

Online Resepsjon

Ønsker du et rom for alle deltakere som er åpen i noen timer før arrangementstart der du eller en moderator kan sitte som resepsjonister for kundebehandling, spørsmål eller annet kommede gjester kan måtte ha, så vil vår digitale resepsjon være løsningen for deg.
«Knock, Knock»

(du må selv opererer resepsjonen)

Enkel Votering

Ønsker du enkel votering over saker som deltakere på streamen skal svare på har vi en fin og praktisk votering som enkelt kan implementeres inn i den faktiske livesendingen.

Ønsker du å besøke DHS?

Ønsker du å ta en titt inne på DHS? Ta kontakt med oss så får du passord til å ta en titt.

Ta kontakt

+47 23140402
Kontakt@dstream.no

Priser

Grunnmodulen inkluderer
– Ubegrenset antall seere og seerminutter.
– DHS nettside med passord kun for dine gjester og ditt arrangement.
– Livestream videoavspiller som streamer det den mottar fra f.eks vårt studio.
– Chat for dialog med seere.

Tillegg til grunnmodulen
– Live Q&A som lar spørsmål og svar komme live på skjermen for alle.
– Grupperom for opptil 50 personer mellom livesendingene.
– Arkivside med videoer og materialet til bruk i etterkant. Du får en helt egen link som blir din til bruk.
– Online resepsjon for opptil 4 deltakere samtidig.
– Reklame, tekst og bilder på DHS for å utforme siden til ditt tema.
– Enkel voteringsmodul for live vottering under sendingen.